Bruiloften

Sta je op het punt elkaar het ja-woord te geven en wil je dat deze bijzondere dag wordt vast gelegd op video voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik streef ernaar om een realistische, emotionele en met passie gemaakte video te creëren die voldoet aan de wens van het bruidspaar. De video zal een persoonlijke herinnering worden die met veel liefde en plezier zal worden gefilmd, gemonteerd en uiteindelijk aan het bruidspaar worden overhandigd. De video zal een ware samenvatting geven van deze schitterende dag.

Wat lever ik?

Naast mijn aanwezigheid met een camera kan ik twee filmpjes leveren die ik monteer en na bewerk. Het eerste filmpje zal een korte versie zijn van de dag met een lengte tussen de 3 en 7 minuten. Dit filmpje monteer ik op een nummer naar wens van het bruidspaar en zal qua audio alleen het ja-woord bevatten. Deze versie zal ik uploaden op YouTube of Vimeo en is uitermate geschikt om op Facebook te delen met vrienden en familie.

Het tweede filmpje zal een uitgebreidere versie worden van de gehele dag van maximaal 20 minuten

Waarom kiezen voor mij?

Ik ben sociaal en heb interesse in nieuwe verhalen . In het filmpje zal ik het verhaal vertellen zoals deze de dag ook echt ervaren is. Daarnaast ben ik jong, heb ik oog voor perfectie en ben ik betaalbaar. Ik zal een product afleveren naar wens van de klant. U vraagt en ik lever.

Na de trouwdag ga ik meteen aan de slag met de montage van de clips waardoor ik kan garanderen dat de video kant en klaar afgeleverd zal worden bij terugkomst van de huwelijksreis.

DVD cadeaupakket

Een gepersonaiseerde dvd zal geproduceerd worden waarop het filmpje wordt gebrand.

  • dvd + dvd hoes bedrukking
  • coverteksten naar eigen wens
  • uniek exemplaar
  • professioneel uiterlijk
  • extra geleverd op USB

 

Uiteraard kan van bovengenoemde afgeweken worden en kan ik meedenken aan andere behoeften. De klant is koning en daarom speel ik altijd in op de wensen van de klant. Voor (aan)vragen, tarieven en offertes kan via onderstaand formulier contact met mij worden opgenomen. Ook kan je mij bereiken via de contact pagina.


Reacties

VETVETVETVET!! Ik ril er helemaal van zo mooi!
— Aniek Laenen- van Beijsterveld
GE-WEL-DIG!! Heel mooi gedaan Maikel!
— Desiree Wehnes
Wat een vette video zeg!!! Echt te gek gemaakt joh!
— Nick Laenen
Wat een geweldig mooi filmpje is het geworden zeg! Je trotse vader!
— Martin Hurts

Ik ben geïnteresseerd in een
Naam *
Naam