OVER MAIKEL

Maikel is gespecialiseerd in het bedenken, filmen en monteren van korte filmpjes voor o.a. bedrijven, bruiloften en evenementen. Tijdens zijn studie Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam heeft hij zijn focus gelegd op filmen en monteren en heeft dit kunnen toepassen in de projecten die deel uitmaakten van zijn studie.
 

Na het succesvol afronden van een leerzame stage bij de televisie als productie-assistent wist hij zeker dat televisie bij hem zou passen en volgde daarom de minor Televisie. Voor een tweede, langere stage is Maikel begonnen bij omroepvereniging BNN als video-stagiair en was dit voor hem dé opstap om verder te kunnen in het vak. Naast filmen en monteren heeft hij zich bij BNN verder ontwikkeld als beeldredacteur bij het dagelijkse programma De Social Club. Na een periode van een jaar bij BNN koos hij ervoor om de overstap te maken naar een cameraverhuur bedrijf om zijn technische kennis over camera's en apparatuur verder te ontwikkelen. In 2015 is Maikel begonnen aan de TV Academy, die hij in 2016 heeft afgerond met een diploma op zak.

Naast werkzaamheden bij verschillende televisie series is Maikel bezig geweest met het uitbreiden van zijn portfolio door onder andere vrienden en kennissen te helpen met promotie filmpjes, bruiloften en evenementen. Door het werk wat hij heeft gemaakt de afgelopen jaren is hij allround geworden in het bedenken, maken en na bewerken van filmpjes. Maikel helpt mee elk idee om te zetten in bewegend beeld om zo tot een succesvol eindresultaat te komen. 
 

Heb je een idee in je hoofd dat nog uitgewerkt moet worden en niet zo goed weet waar te beginnen? Twijfel dan niet om contact op te nemen via het contact formulier en Maikel denkt graag met je mee.

 

nl film logo.png
budgetcam logo.png


TELEVISIE VERLEDEN
Maart 2012 - Juli 2012
Productie-assistent MOEDER IK WIL BIJ DE REVUE
NL Film & TV

Juli 2012 - September 2012
Productie-assistent SPANGAS Seizoen 6
NL Film & TV

Mei 2013
Productie-assistent ROFFA
Circe Films

Juli 2013 - Augustus 2013
Assistent opnameleider SPANGAS Seizoen 7

NL FILM & TV

September 2013 - Januari 2014
Video-stagiair BNN TODAY
BNN

Januari 2014 - Mei 2014

Beeldredacteur De Social Club
BNN


Juli 2014 - Januari 2016
Uitgifte cameraverhuur
BUDGETCAM

September 2015 - Maart 2016
TV Academy

Januari 2015 - heden
Freelance cameraman/editor